A Benned élő NŐ – fotózás, smink, frizura 

Te is álmodozol a hétköznapok pörgése közben, hogy bizony jó lenne lazítani, könnyedén csak önmagaddal foglalkozni? Szívesen belelépnél egy általad vágyott szerepbe, legyen az amazon, szende, csábító, vaaagy … ? Az lehetsz, amit csak elképzelsz!

Egy őrületesen vagány fotózásra invitállak!

Fotós programom, amelynek fontos eszköze a fénykép és a nőiesen, finomra formált külcsín (smink, frizura) együttes összhangja, immár két éve szerez örömet a nőknek.

Felejthetetlen élményt nyújtok neked. A könnyed önismeret megtapasztalásának lehetőségét. 1,5 órán keresztül kizárólag önmagaddal foglalkozhatsz, én pedig szakmailag asszisztálok hozzá.

====================================================

Saját, általad hozott ruhákban, kiegészítőkben, vagy bérelt, filmes öltözetben szerepelhetsz a kamera előtt. Élvezni fogod, az biztos!

====================================================

Bizony, modell leszel a kezeim között; érzelmekkel, komolyan és játékosan. Kihozom belőled a Benned élő nőt!

fine art

Miről szól?
Nem akarlak átváltoztatni!

Az esemény a belülről felmerülő igényedhez szolgál segítségként, vizuálisan és játékosan támogatva.
Nem használok sémákat, egyénre szabottan az intuíciómra hagyatkozva dolgozom, de veled együtt alakítom ki a vágyott szerepedet.

Profi smink, tökéletes frizura, csillogó fények … ami eddig csak a sztárok kiváltsága volt. Körül leszel ugrálva, itt tényleg minden csak rólad szól! Hiszen Te is sztár vagy!

Időpont:
Megbeszélésünk alapján

Térkép és képek a műteremről az oldal alján!

IGEN, ÉRDEKEL A LEHETŐSÉG​A kitöltés nem jár még kötelezettséggel, csak kapcsolatfelvételre szolgál. Jelentkezésedkor minden fontos információval ellátlak!

Kinek ajánlom ezt a fantasztikus önismereti programot?

Ügyfeleim általában a 30-55 év közötti korosztály tagjai.

Hétköznapi NŐK. 

Egyedül élők, családosok, édesanyák és bizony nagymamák. Életüknek olyan szakaszában vannak, amikor változás történt körülöttük a családban, kerek évfordulóhoz érkeztek, avagy egyszerűen óhajtják a változást és a bakancslistájukra kerül egy vagány fotós program.

Az oldalamon látható fotók egyike sem ábrázol színészeket, profi modelleket. Az összes hölgy a szó nemes értelmében amatőr, akik jelentkeztek a programomra. Szinte mindenki arról számol be, hogy a fotózás, majd a kapott képek látványa mélyen megváltoztatta az önmagáról alkotott képet. 

“Egy nő mindig szép akar lenni. Teljesen mindegy, hogy épp milyen szerepben van. A női szépség létezik. Bár sokan vagyunk, akik elrejtettük csigaházunk legmélyén, talán a múlt emlékei, talán egy félreértett pillanat miatt, de már ébredezünk, és keressük…”

Még több vélemény ITT!

 „A fotózás egy élmény, önismereti játék volt számomra, feltöltődtem, kikapcsolódtam. Szinte észrevétlenül, mégis teljes tudásával, tapasztalatával Csilla ott volt mellettem és az ötleteinkből, érzéseimből megalkotta a számomra oly kedves pillanatot.” 

Mariann

Hogyan jött létre a program ötlete?
Női fotográfus, metafizikai tréner és életviteli tanácsadó vagyok és nem utolsó sorban Nő, aki empátiával, női látásmóddal és együttérzéssel dolgozik. Pár éve, miután életemben elérkezett az ötödik X, szembesültem olyan felismerésekkel, hogy milyen mértékben próbál determinálni nőként az idő múlása. Olvass tovább a blogban!

 

Hogyan dolgozom?
A képek, amiket készítek, holisztikus szemléletű fotográfiáknak nevezem. Mit értek holisztikus fotográfia alatt? Olvass tovább a blogban!

 

Hogyan zajlik az esemény?
Egyelőre havonta kerül megrendezésre a meghirdetett időpontokban és helyszínen, Budapesten, és igény szerint Tatabányán is. Egy alkalommal maximum 6 jelentkező hölggyel foglalkozom, egymást követő, előre lefoglalt időpontokban. Ezzel is erősítve a fotózás intimitását, ahol csak Te, én, és sminkes-fodrász kolléganőm van jelen.

Kb. 200-300 képet készítünk több környezetben és háttérrel.
A jelentkezők kb. 1,5 – 2 óránként váltják egymást.

 

„Életem egyik legfantasztikusabb élménye volt Csillával a fotózás!!! Minden pillanatát élveztem, olyan arcaimat láttam viszont a képeken, amit Csilla látott meg bennem! Elképesztő profi, művészi, ugyanakkor játékos és bájos képek születtek! Újra mennék…” 

Szilvi

Milyen árakkal dolgozunk?

Kíváncsi csomag: 65 600.- Ft (82 600.- Ft helyett)
Bátor csomag: 85 400.- Ft ( 99.600 Ft helyett)
Az árak a fentieken kívül tartalmazzák a műterem bérleti díját is, amely alkalmanként változhat a kiválasztott helyszínek függvényében.

Mit kapsz ezért a rendkívül kedvező összegért?

 • profi alap frizura,
 • profi alap smink, (extrák: pl. műszempilla, strasszkő, stb… külön díjazás ellenében)
 • bőrkezelési és hajápolási tanácsok,
 • az általad hozott ruháidhoz és elképzeléseidhez kialakítunk egy stílust, amit végigviszünk a sminkben, a frizurában és a fotózásban.
 • 300 nm-es, több helyszínes profi műteremben dolgozunk
 • 45-50 perc a kamerám előtt többféle enteriőrrel, megvilágítással, beállítással
 • 100-150 db fotóból válogathatsz:
 • hostess ellátás – a Te idődben Te vagy a középpontban,
 • catering – kávé, üdítő, ropogtatni való,
 • jókedv és mozgás
 • az élmény megtapasztalása.

Kíváncsi csomag: 10 db kép, amelyből 5 db magazin minőségű utómunkával, 5 db alapretussal készül, amelyeket digitális formában adok át részedre,

Bátor csomag: Kíváncsi csomag + 10 db alapretussal készült fotó + AJÁNDÉK 60×40 cm-es festővászon nyomtatás az egyik legjobb fotódból (12.500.- Ft értékben)

Benned_élő_nő_italy

Téged melyik vonz jobban?

Alább azonnal jelentkezhetsz, fél perc az egész.
Jelentkezésed/érdeklődésed az első levélnél még nem jár semmilyen kötelezettséggel.

Mit kell tenned a jelentkezéshez?

 1. Az alábbi űrlap kitöltésével (kb. 10 mp) megadod az elérhetőséged, majd felveszem veled a kapcsolatot. 
 2. Válaszleveledben kérek pár sort e-mailben (hobby, munka, család, érzelmi beállítottság, titkos vágyak, érdeklődési kör, elképzelés, és pár fénykép) magadról. Fontosnak gondolom, hogy testileg, lelkileg és fejben is felkészüljél a fotózásra. Legyél együttműködő, hogy az eredmény pazar és egyedi legyen.
 3. Megbeszéljük a tudnivalókat: időpont, pontos helyszínleírás térképpel, tudnivalókat a felkészüléssel kapcsolatban, öltözködési, kozmetikai és hajápolási tanácsok, kisfilm modellpózokról.
 4. 30% előleg befizetésével biztosítod a részvételed a megbeszélt időpontra (a fennmaradó összeg a fotózás napján a helyszínen fizetendő készpénzben)
JELENTKEZEM a fotózásra.

Időpont: megbeszélésünk alapján.A kitöltés nem jár még kötelezettséggel, csak kapcsolatfelvételre szolgál. Jelentkezésedkor minden fontos információval ellátlak!

„Óriási bizalom és nyugalom jár át mindig, mikor Csillára gondolok. A legjobbat hozza ki mindenből és mindenkiből. Maximális odafigyeléssel és felkészültséggel dolgozik. Harmóniájának, természetességének, energiájának és aprólékos, precíz kidolgozásának lenyomata ott van minden képében.”  

Zsuzsi

A fotózást követően

Benned_élő_nő_Kriszta

Hogyan választod ki a képeket?
A fotózás után 3-4 munkanappal elküldöm számodra a vízjelzett nyers képeket, amelyekből kedvedre választhatsz attól függően, hogy melyik csomagot igényelted. Természetesen további képek és exkluzív nyomatok vásárlására is van lehetőséged. Lásd alább.
Miután megtörtént részedről a kiválasztás, a kész képek elkészülésére várnod kell kb. 10-14 munkanapot, art kép rendelése esetén 20 napot. *

A fent említett csomag árakat csak a programban tudom biztosítani. Ez egyfajta elköteleződés számomra, mint fotós, nő és életviteli tanácsadó, hogy minél több nőtársam élje át ezt az élményt, feszegesse a határait, lépjen ki a komfortzónájából és tegye gyümölcsözővé a produktumot élete bármely területén, akár társ- és párkapcsolatában, akár az önismeret terén.

Természetesen egyénileg is jelentkezhetsz. Ebben az esetben azonban a munkadíjam nem számolható csomagárban, de még így is igen kedvezően kínálom. Ha téged ez egyéni fotózás lehetősége érdekel, kérlek írj!

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

 

További képek vásárlása

Alapretussal: 3 000.- Ft / db
Magazin minőségű utómunkával. 6 000.- Ft / db
Art fotó utómunkával: 15 000.- Ft / db
Nyers képeket nem adok át semmilyen formában.

 

EXTRÁK

 • A képek utóélete exkluzív lehetőségekkel
 • Vászonnyomtatás 60×40 cm-es méretben (keret nélkül): 12 000.- Ft. Bármely más méret is rendelhető! (min. 60×40 cm)
 • 20×30 cm-es habkartonra nyomott fotópakk
  5db-os: 8 000.- Ft, 10 db-os: 14 000.- Ft
fine_art_budoar
fine art

Kedvezmények, ajándékok:

 • ha, mint barátnők ketten vagy hárman jöttök egymás utáni időpontokban 2 vagy 3 közös képet digitálisan ajándékba kaptok, (értéke: 6 000. vagy 9 000.- Ft)
 • ha a Bátor csomagot választod, ajándékba kapsz egy 60×40 cm-es vászonnyomtatást keret nélkül az általad kiválasztott képből, (értéke: 9 800.- Ft)
 • ha a plusz kép rendelésed eléri a 60 000.- Ft-ot, ajándékba kapsz egy Fine art kidolgozással készült fotót, és róla egy 60×40 cm-es vászonnyomtatást keret nélkül. (értékük: 15 000 .- Ft és 12 500.- Ft, azaz összesen 27.500 Ft kedvezmény)

Jelentkezz MOST! Miért hagynád ki életed egyik legnagyobb kalandját?

Kattints alább a képekre, GALÉRIA nyílik! 

JELENTKEZEM a fotózásra.

Időpont: megbeszélésünk alapján.A kitöltés nem jár még kötelezettséggel, csak kapcsolatfelvételre szolgál. Jelentkezésedkor minden fontos információval ellátlak!

Időpont:

Megbeszélésünk alapján.